tiistai 14. lokakuuta 2014

Mallikelpoisen ompeluhaasteeseen pappis


Mallikelpoisen blogissa heitettiin ilmoille haaste jossa piti ommella vastakohtia niin että valitaan työhön jokin materiaali josta ompelee usein ja vastakohdaksi joku mistä ei juurikaan. Itselläni pääsi työn alle kulahtanut neuletoppi johon oli tullut jo jotakin pesussa lähtemätöntä tahraakin eli käytännössä roskiskamaa jos vaan sinne raaskisi nakata... Tähän yhdistin itselleni tutun ja turvallisen trikoon josta ompelen suurimman osan vaatteista. Neuletta en ole koskaan aiemmin ommellut joten hyvin sopi haasteeseen. :)
Ja tässä lopputulos! Pappatakki kyynärpaikoilla. :) Työ onnistui kerrankin juuri niinkuin olin suunnitellutkin, joskin lopullinen koko olisi aanut olla isompi, nyt on aika nafti emidän pojalle. Mutta tykkään silti kovin. :) Eteen piti tulla napit mutta jotenkin se vaikutti kivalta ihan vaan tuolalisenaan niin jätin sitten napit välistä.
Harmikseni kamerasta oli patterit loppu enkä saanut kuvattua valmista työtä tarpeeksi ajoissa ehtiäkseni haasteeseen virallisesti mukaan mutta eipä tuo haitanne, pääasia että sai jotakin valmiiksi asti. :) 

 


1 kommentti:

  1. Voi miten kiva! Harmi kun myöhästyit vähän mutta kiva kun lähdit haasteeseen mukaan :)

    VastaaPoista